Catering
Menyförslag
Smörgåstårta 45:- pp

Förrätter
Skagen canape` 50:-
Gravlaxroulader fyllda med färskost 60:- Färskostfyllda Parmaroulader 60:-
Kallrökt lax på toast med hovmästarsås 60-

Huvudrätter
Helstekt Biff med murkelsås & kulpotatis 170:-
Helstekt biff med rödvinssås bacon & charlottenlök samt potatisgratäng 170:-
Fläskfiletmedaljonger med ädelostsås & kulpotatis 140:-
Baconlindad fläskfilet med potatisgratäng 140:-
Ungsbakad lax med citronsmörsås & kokt potatis 120:-
Helstekt ytterfilet (gris) med rödvinssås& Potatisgratäng 120:-
Ytterfilet med bearnaisesås & kulpotatis 120:-
Kallskuret med potatisgratäng/potatissallad 110:-
Kallskuret med rostbiff kyckling &rökt fisk potatissallad mimosa sallad & ett fruktfat 150:-
Exotisk buffe med kallskuret kött mimosasallad potatissallad/eller gratäng samt exotiskt fruktfat 110:-

Efterrätter
Ostkaka med sylt & grädde 50:-
Kladdkaka med hallonsås & grädde 45:-
Choklad pannacotta med hallonsås 50:-
Vanilj pannacotta med säsongens bär40:-
Vit Choklad och halloncheescake 50:-


Julbord
Komplett julbord inkl ostkaka till efterrätt 350:-
Jultallrik inkl saffransbröd & pepparkaka 275:-
Jullunch 120:-
Dryck ingår ej


I piset ingår grönsaker bröd & smör samt utkörning .
För servering tillkommer en timkostnad på 340:-
Porslin kan hyras för ca 10-20:- (lite beroende på vad) per kuvert inkl disk

Återkom gärna med egna förslag & önskemål gärna på tantgul@telia.com
Helena Sallermo Tant Gul 0493-91033