Catering
OBS Dessa priser gäller endast tom 31/12 2017 ny prislista kommer 2018 Menyförslag
Smörgåstårta 45:- pp

Förrätter
Skagen canape` 50:-
Gravlaxroulader fyllda med färskost 55:- Färskostfyllda Parmaroulader 55:-
Litet Danskt smörrebröd 50:-
Kallrökt lax på toast med hovmästarsås 50-

Huvudrätter
Helstekt Biff med murkelsås & kulpotatis 155:-
Helstekt biff med rödvinssås bacon & charlottenlök samt potatisgratäng 155:-
Fläskfiletmedaljonger med ädelostsås & kulpotatis 120:-
Baconlindad fläskfilet med potatisgratäng 120:-
Ungsbakad lax med citronsmörsås & kokt potatis 110:-
Helstekt ytterfilet (gris) med rödvinssås& Potatisgratäng 100:-
Ytterfilet med bearnaisesås & kulpotatis 100:-
Kallskuret med potatisgratäng/potatissallad 95:-
Kallskuret med rostbiff kyckling &rökt fisk potatissallad mimosa sallad & ett fruktfat 130:-
Exotisk buffe med kallskuret kött mimosasallad potatissallad/eller gratäng samt exotiskt fruktfat 95:-
Tex Mex buffe med tacos natchos och tortillas tacofärs kyckling tomatsalsa vitlökssås och grönsaker 90:-

Efterrätter
Ostkaka med sylt & grädde 45:-
Kladdkaka med hallonsås & grädde 40:-
Choklad pannacotta med hallonsås 45:-
Vanilj pannacotta med säsongens bär40:-
Vit Choklad och halloncheescake 45:-


Julbord
Komplett julbord inkl ostkaka till efterrätt 320:-
Jultallrik inkl saffransbröd & pepparkaka 250:-
Jullunch 110:-
Dryck ingår ej


I piset ingår grönsaker bröd & smör samt utkörning .
För servering tillkommer en timkostnad på 300:-
Porslin kan hyras för ca 10-20:- (lite beroende på vad) per kuvert inkl disk

Återkom gärna med egna förslag & önskemål gärna på tantgul@telia.com
Helena Sallermo Tant Gul 0493-91033